Mw. Mr. H.G.E.Klatter

Heleen Klatter is de advocaat en mediator van het kantoor.

In 1985 is Heleen Klatter afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Zij studeerde af in het civiele recht, bestuursrecht en sociaal-economisch recht.

Na de universiteit is zij begonnen als jurist bij het Bureau voor Rechtshulp. Na zeven jaren hier werkzaam te zijn geweest heeft zij als advocaat ook zeven jaren ervaring opgedaan bij Tiebout Advocaten. Heleen Klatter heeft zich in die tijd gespecialiseerd in het familierecht en het strafrecht.

Vervolgens heeft zij in 1999 haar eigen kantoor: “Advocatenkantoor Klatter” te Veendam opgericht. Deze naam is later gewijzigd in: “Advocaten- & Mediationpraktijk Klatter BV.”

Naast advocaat is Heleen Klatter ook mediator. Ze is erkend MfN-registermediator en vFAS-mediator. Inmiddels is Heleen Klatter gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het huurrecht en arbeidsrecht.

Heleen Klatter heeft verschillende (bestuurs)functies gehad in allerlei organisaties zoals de Rabobank, Toevluchtsoord, de verslavingszorg, welzijnsorganisaties, gevangenis de Grittenborgh, rijvereniging Veendam, het College van Afgevaardigden, de Raad van Toezicht van de Fraudehelpdesk (Safecin) en en ze is gemeenteraadslid geweest en is in die zin erg betrokken op de stad en ommelanden.

Momenteel is ze lid van de beklagcommissie en van de Commissie van Toezicht van de Penitentiaire Inrichting Veenhuizen. Tevens is ze lid van de serviceclub Kiwanis Veendam.

Marjolein Hazekamp

Marjolein Hazekamp is de juridisch secretaresse van dit kantoor. In 2013 is zij begonnen op dit kantoor na een geslaagde stageperiode.

Marjolein heeft de opleiding MBO Juridisch Medewerker aan het Noorderpoort College in Groningen gevolgd.

Mw. Mr. W.D.K. (Wytske) Schuth

Wytske Schuth is juridisch medewerker en haar taken zijn veelvuldig. Zij verzorgt juridische en administratieve werkzaamheden.

In 2014 is Wytske afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast heeft zij een eigen dressuurstal.